Mind Control – Hungarian

Gondolati irányítás
A végső terror
 

Írd educate-yourself.orgnak ezt a Mirror internetes oldal-címét Downnak Svájcban, arra az esetre ha nem tudsz hozzáférni oldalhoz ennél az internetes oldalnál (mienk köszi Stephanie Meiernek fenntartó ez a tükör): http://mirrors.wordsforgood.org/educate-yourself.org/

Az elektronikus vagy pszichés támadás áldozatainak ,

** Legyél biztos, hogy lásd, hogy a rész lent elnevezte Countermeasurest Psychotronicnak és Demonic Attack“*

Az, hogy hogyan tudsz idegen és katonai elrablásokat megakadályozni Michael által, Relfe (2005 áprilisa)
http://educate-yourself.org/mc*/preventalienmilitaryabductionsapr05.shtml

A gondolati irányítás témája bonyolult, sokrétű, és multi rétegezett. Az alkalmi olvasónak ez gyorsan elzsibbasztóvá válhat miközben elárasztja az értelmeket és létrehoz egy vágyat, hogy kimenjenek a témából, de elkerülni ezt a témát az a legbolondabb dolog, amit esetleg az életben maradó ennyire visszataszító és ravasz leigázásnapirendre való egyetlen esélyed óta cselekedhetnél melyik ma fenyeget gyakorlatilag mind az emberiség , értenie kell, hogy ez hogyan működik és el kell vinnie a lépéseket, hogy csökkentsék a sebezhetőségedet.

A tervek, hogy létrehozzanak egy elmét, munkásokat irányítottak társadalom egy hosszú idő helyében volt. Az aktuális technológia olyan kísérletekből eredt, amiket a nácik a 2. világháború előtt elindítottak, és a náci koncentrációs táborok ideje alatt erősödött mikor egy korlátlan ellátás gyerekekkel és a felnőttek rendelkezésre álltak kísérletezéshez. Hallottunk az embertelen orvosi kísérletekről, amiket koncentrációs tábor-rabokon hajtottak végre, de szót soha nem említettek a média és a gondolati ellenőrző próbák tévédokumentumfilmjei. Azt nem szabadott kiszivárogtatni az amerikai nyilvánosságnak. A gondolati vezérlőtechnológiák nagyjából megosztottak lehetnek két alhalmazba: trauma alapú vagy elektronikus központú .

A kormányzati gondolati vezérlőfejlesztés első fázisa azokból az öreg okkult technikákból eredt, amik megkövetelték az áldozattól, hogy ki hatalmas pszichológiai és testi traumának, általában kezdő csecsemőkorban parancsban, hogy azt okozzák, hogy a psziché ezerbe törjön össze, változtass személyiségeket melyik tud külön programozott lenni, hogy végrehajtani bármilyen funkciót akkor (vagy munka) az a programozó kíván to”install. Mindegyik változik a személyiség alkotott különálló és megkülönböztethető az elülső személyiségről. Az elülső személyiség a létezést vagy a tevékenységeket hagy figyelmen kívül az személyiségeket változtat. Változik személyiségeket hozhatnak a felszínnek programozók által vagy a kezelőknek, akiket általában különleges kódokat használni elraktározott egy laptopban. A gondolati irányítás áldozatára szintén tudnak hatni speciális hangok, szavak vagy tettek, amiket ravaszokként ismertek.

A gondolati vezérlőfejlesztés második fázisa kifinomult volt egy földalatti alapnál Fort Hero alatt Montaukon, Long Island volt (New York) és a Montauk Projectként említik . Montauk legkorábbi kamasz áldozatai tervezik programozó, annyira hívott Montauk Boysot , programozták miközben trauma alapú technikákat használt, de azt a módszert végül elhagyták egy minden-elektronikus indukcióeljárás melyiket tudták a napok egy dolgán elhelyezni (vagy még órák is) ahelyett a sok év helyett, amit ez elvitt, hogy fejezzen be trauma alapú módszereket.

Dr. Joseph Mengele az Auschwitz közismertség volt a trauma alapú Monarch Project elvi fejlesztője és a CIA MK Ultra gondolati vezérlőprogramja. Mengele-t és hozzávetőleg 5, 000 másik magas elsőrangú nácit titokban költöztették az Egyesült Államokba és Dél-Amerikába a 2. világháború következményében egy Operation kijelölte Paperclipet. A nácik titkos földalatti katonai bázisokban folytatták a munkájukat fejlődő gondolati irányításban és rakétaépítéstechnológiákban. Az az egyetlen dolog, amiről nekünk meséltek, volt a rakétaépítésmunka korábbi náci sztárhírességekkel mint Warner Von Braun. A gyilkosok, kínzók, és az ártatlan emberi lények mutilatorseit* tartották különállóan látványból, de amerikai földalattiban elfoglalt katonai létesítmények melyik lett otthon több ezernek fokozatosan több ezer elrabolt amerikai gyereken, akit elkaptak az utcák mellett, (körülbelül egymillió év) és helyezett vasba zárj ki ketreceket kazalba rakott padlóról mennyezet a tréning részeként. Ezeket a gyerekeket arra használnák, hogy tovább tökéletesítsék Mengele gondolati vezérlőtechnológiáit és finomítsák őket. Bizonyos kiválasztott gyerekek (legalább azok, akik túlélték a tréninget) válna a jövőbeli elme olyan rabszolgákat irányított, akiket több ezer különböző munkára használhatnának, ami gyilkosságokra terjed bárhol szexuális rabszolgaságból. Ezekből a gyerekekből egy jelentős adagot, akit nélkülözhetőnek tekintettek, szándékosan elől levágtak of (és) a másik gyerekek rendben traumatize a teljes igazodásba és benyújtásba való kiválasztott gyakornok.

A gondolati irányítás egyéneket programozott
Az a magányos fegyveres, akit hallunk, körülbelül gyilkosságokban, gyilkossági kísérletek, lövöldözéseket taníttat, stb. vagy az elme olyan egyéneket irányított, akiket beprogramoztak, hogy hajtsák végre azokat a küldetéseket. Ted Bundy, Sam Sonja sorozatgyilkos David Berkowitz, Oswald, Timothy McVeigh, a Columbine céllövők, vándorárus, Sirhan Sirhan, , stb. volt az elme olyan egyéneket irányított, akiket beprogramoztak, hogy hajtsák végre ezeket a gyilkosságokat. Tíz több ezer fiatal tizenéves fiút raboltak el és erőltettek a gondolati vezérlőtréningprogramba körülbelül 1976-nak nevezte a The Montauk Project kezdetet. Al Bielek gondolati irányítás alatt a titkos Montauk Project sok területében volt érintett. Lassan visszanyerő az emlékei kezdet az 1980 vége, elérte, hogy rájöjjön, hogy legalább 250,000 volt az elme irányította Montauk Boysot termett 25 különböző létesítménynél, ami hasonló a Montauknál lévő földalatti alaphoz, Long Islandhez. Ezek közül a fiúk közül sok kellett hálókocsiknak lennie kik olyan egyének, akiket beprogramoztak, hogy lépjenek akcióba egy későbbi időpontban, mikor megfelelően elindített, hogy belebonyolódik egy kevés elég romboló vagy bomlasztó viselkedésbe. Másik Montauk Boys újságírókként való meghatározó amerikai lét szövetét szőtték , rádiózik & tévészemélyiségek , üzletemberek, ügyvédek, orvosi szakértők, ítélkezik, ügyészek, törvényvégrehajtás , katonák , , stb.

Az egész világon elterjedt elektronikus gondolati irányítás mobiltelefonon keresztül tornyosul
OCC elf tower A nap most közeledni abban, hogy melyik kormányzati gondolati vezérlőtechnológiákat fogják irányítani, nálad van, a szomszédod, és tied szeretett egy. Minden egyetlen napon berendezést egyenesítenek ki és van beszerelve ebbe az országba a kifejtő gondolati irányítás rejtett céljával az egész népesség fölött. Mindenhol ebben az országban (és tengerentúli), MANÓ/mikrohullám-továbbítás-tornyokat egyenesítenek ki. Az antennák általában a pillantás mint négy kissé hosszban görbített meg függőleges tányérokat 2 lábról és megtelepült vagy 3-ban, vagy 4 körnegyedben a torony körül, kétharmad fent a földről. Igazságos pillantás körbe látni fogod őket. És szintén abból többet fogsz észrevenni, hogy fel fognak menni, amint elkezdesz figyelni. Senki nem mond semmit, de veled kapcsolatban arra számítanak, hogy feltételezed, hogy támogatnak mobiltelefonokat. (Igazán azt gondolod, hogy nekünk annyira sokra van szükségünk mobiltelefon továbbítási képesség, minden kevés blokk? Ráébredsz, hogy nagyon kevés energiát hogyan használ eredeti mobiltelefon-használat? Mégis ezek a tornyok tehetségesek tevő kint a hatalomnak azok a szintjei, amik mobiltelefon-követelményeket múlnak felül, egy széles perem által az) These gondolati vezérlőtechnológiák egy hosszú idő helyében voltak. Ez nem egy olyan baleset, amit a gyakorisági sáv, amit mobiltelefon-használatért választottak, éppen történetesen illeszt össze, azok a másod rend-hullámok, amiket Wilhelm Reich hatásra fedezett fel a late1940’s-ben, továbbítást gondoltak és megengedik az elmének, hogy kezeljék az áldozat nélkül, aki megvalósítja azt. Reich a CIA-nak titokban dolgozott ezen a projekten több mint 5 év 1947-től 1952-ig amíg ráébredt, hogy a CIA ki volt miközben azt tervezte, hogy használja a gondolati irányítást, -az amerikai nép. Ő felháborított volt, hogy őt becsapták és egy olyan áruló indítékra használták és káromkodott soha a CIA-val együttműködni, FDA, , stb. megint. Reichet titokban csak néhány héten 1957-es Federal börtönben gyilkolták meg, mielőtt esedékes volt, hogy kibocsátott volt, 2 éven keresztül börtönben volt egy vádat tervelt ki, ami a bírósági idézet megvetéséhez vezet. Róla azt állították, hogy van egy szívrohama. Ő ökörként erős volt. Őt a feltételes szabadlábra helyezéstanácsa előtt két hetet meggyilkolták miközben hallott. Az utolsó könyve, amit felírtak, börtön, úgy vélték, hogy a halála után eltűnt és soha nem tért vissza a családjához.

Egy módszert felfedeztek hogy bénítsa meg ezeket, MANÓ tornyok kifejteni a gondolati vezérlőfunkcióikat azáltal, hogy ezeknek az 1,300 lábának egy sugarán belülre tesz egy egyszerű eszközt, amit egy orgone*generátorként ismertek, tornyosul. Ezeket a mikrohullámú tornyokat HAARP alapú technológiával együtt használják nem csak tudatküszöb alatti gondolati vezérlőhatásokra hat, de szintén irányítani az időjárást (jelenleg {2007}, a mesterségesen előidézett aszály teremtése a feltételek a népesség-csökkentés által szintén nagyon befolyásoltak chemtrail*beszórás-operációk melyikek zajlanak naponta az Amerikában levő egek fölött és sok másik országban) .

Patrick Flannagan szintén felvett egy Jeff Rense talk show-gazdával való június 30-i megbeszélést, 2003-at és ajánlott fontos betekintéseket arra, hogy hogyan lehet elektronikus gondolati irányítással szembeszállni, amit sugároznak nekünk az otthonainkon belüli elektromos drótozásból és mikrohullámú tornyokból, (biztató információ, amit tanulni kellene).

Brice Taylor
thanks Brice Taylor az álnév Susan Fordnak, egy éves a legmagasabb sík MK Ultra elme áldozatokat irányított hogy valaha kerüljön elő és fedje fel a történetét. Ez elvitte a majdnem 13 évét, hogy nyerje vissza azoknak az eseményeknek az emlékeit, amiket felfed a könyvében, kösz The Memoriest (kiadott 1999 májusában). Az emlékei elkezdtek szórványos töredékekben visszatérni in1985, egy autóbalesetet követően az dobta őt az autója szélvédőüvegén keresztül miután ütött egy fát. Ez nem igazán volt egy baleset sokként gondolati vezérlőprogramozásnak eredményeképpen, ami kényszerítette őt, hogy kövessen el öngyilkosságot ha elkezdett a legfelső szintNASA/CIA-elmeként betöltött szerepéről kritikus emlékeket visszanyerni irányított vagyon kit használtak szexrabszolgaként és üzenetként (vagy gyógyszer) futár minden Kennedyből való elnöknek Clintonnak és volt Henry Kissinger s személyes titkár/emberi számítógép (fájl raktározás és visszanyerés) több mint 19 éven keresztül. A tulajdonos/ Bob Hope komikus volt és őt sok híres és jól ismert szórakoztató személyiségre kölcsönadták kint azért hogy kötelezze arra őket, hogy legyenek megpillantóak, és kezelt Hope és az Illuminati haverai által tehát őket munkásméhekként tudták használni segíteni bevezetni a Luciferiant, New World Order. A könyve a legleleplezőbb számla valószínűleg a jól ismert, nemzeti személyiségek dátumára politikában és a szórakoztató iparban is, akinek köze van a kezeléshez, programozás, irányítás, manipuláció, és az Illuminati/kormány visszaélése emberi robotokat mint Brice vagy másik, jól ismert híresség/gondolati vezérlőáldozatot, mint például Barbara Striesandöt és Barbara Mandrelt, hozott létre. A könyv tartalomjegyzékei egyedül fognak neked adni egy elképzelést arról a hihetetlen számú országosan ismert névről, amibe Brice elmeként felnőttkorba keveredett bele gyerekkorból, irányított rabszolga. A véleményem szerint, kösz The Memoriest és az kettő co-szerezte Cisco Wheeler és Fritz Springmeir Illuminati Formula könyveit (lent lát) vagy az három legfontosabb és leleplező nyomatot regisztrál az Illuminati gondolati irányítás témáján és olvasnia kellene minden érintett és gondolkodó embernek, aki ezen a bolygón van, ők felfed az, hogy az Illuminati gondolati vezérlőprogramokat hogyan viszik véghez, és hogyan őket összetörhetik miközben megengedik az áldozatnak, hogy megszökjön az irányításáról.

Biztatlak téged, hogy vizsgáld meg Thanks figyelemre méltó könyvismertetését The Memoriesnek írott Uri Dowbenko által ennél a kapcsolatnál: http://educate-yourself.org/mc/nwomcbturireview.shtml). Ez igazán ironikus és a karmikus igazság egy tökéletes példája, amikor egy olyan gondolati vezérlőáldozatnak, a teljes visszavonását, akinek az agytörzse sebhelyes volt azért hogy termeljen egy fényképészeti memóriát, most visszahajtják a visszaélőin felfedni a legkitűnőbb és pontos részletben a megvetendő és szörnyű viselkedésük. Köszi The Memoriesnek egy olyan jól írott könyv, ami neked ad egy első sor-ülést a Secret igazi világtevékenységeibe, kormány- a kormány az igazán a vezető a színhelyek mögött (azok a színhelyek, amiket létrehoznak, a meghatározó Media Propaganda Ministry által kinek a munkájának kell beleugratnia téged gondolkodásba az a fő hírek, címlapsztori a kormány az igazi alku; hisz nekem, ez van nem. Ez egy tetőből való illúzió hogy süllyedjen fenékre.

Ez egy kutya és pónibemutató. Minden mutatkozik, és nincs anyag. Az elnöki választási zűr, a végeláthatatlan talk show vitatkozik, a propaganda köhécsel mint Rush Limbaugh, Sean Hannity, stb. , stb., minden, amit terveztek ellátásba, amit foglalkoztattál, és vagyis megzavartak az alkotmányosan szavatolt szabadságok szilárd leigázásáról és eróziójától miközben naponta zajlott. A szeptember. 11 támad megtervezett és elindített volt hogy nyújtson egy mentséget arra, hogy fasiszta, totalitárius törvényeket fogadjon el, tervezett, hogy rabul ejt minket és levetkőzteti annak a kevés megmaradó szabadságnak a lakosságát, amit még mindig élvezünk . National ID memóriakártyák az tartózkodni fog tied egész orvosi, pénzügyi történelem, DNS információ, , stb. meg fogják követelni, hogy vegyen részt bármilyen elég normális fogyasztói tevékenységben szeress felvenni egy repülőgépet vagy ráadásul elmenni államból kijelenteni hadseregek után, hogy a határőrök egyszer közös színhellyé válnak ebben szabadságszeretet-föld. Költsd a készpénzedet most, amíg neked még mindig készpénzed van, mert hamarosan minden pénzügyi tranzakciót vezetni fognak miközben műanyag kártyákat használ. És épp mint náci Németország a népünket biztatni fogják, hogy jelentse a szomszédaik bármilyen gyanús tevékenységét. Valójában, az élet az Egyesült Államokban hamarosan náci Németország másodpéldánya lesz az 1930 vége, csak sokkal több csúcstechnológia és sokkal több halálos.

Helyezni fogunk sátánizmusra és sátáni rítusokba, olyan cikkeket lent, amik nagyobb betekintést a gondolati irányítás módszertanába és az erős kapcsolataiba fognak adni neked. Al Bielek felfedte, hogy sok a kormánnyal kapcsolatos első információnak ott van a titkos elme, hogy képességeket és terveket irányítson egy 1992 a földalatti videó hozta Vladimir Terziski-t.

Készen állsz arra, hogy Orwell rémálmában élj Nagy Testvér világa és az elme rabszolgaságot irányítanak? Hitler démoni álmának a New Fourth Reichje, ahol züllött és kicsapongó szexualitást léptetnek elő, ahogy normális és egészséges amíg sátánizmus a rítusaival az emberi áldozat az egyetlen vallás hogy engedjék meg? Nos, ez a sarkon túl igazságos, ha passzívak és vonakodóak maradunk hogy kössük le ezeket a démoni kezelőket.

Köszi az emlékeket tartalomjegyzékek
http://educate-yourself.org/mc*/thankstableofcontents.shtml

Meg tudod parancsolni Brice Taylorjának a könyvének közvetlenül Amazon.comból, hogy ők hol elérhetőek újonnan 60 dollárért

http://www.amazon.com/Thanks-Memories-Memoirs-Kissingers-Mind-Controlled/dp/0966891627/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1367301665&sr=8-1&keywords=thanks+for+the+memories+by+brice+taylor

Ha tudsz, engedd meg azt és akarj kölcsönadni nagyobb támogatást Brice Taylornak, azután rendeld a könyvet Amazonből.

Mindazonáltal azokért, akik nem tudnak 60 dollárt megengedni, Brice felajánlotta, hogy 34.95 dollárnak készíti az ennek az internetes oldalnak az olvasóinak rendelkezésre álló könyvét azt beleértve, hogy szállít.

(Bocsánat, a No hitelkártyák vagy PayPal ezért különleges ajánlat)

Elküld egy USA-beli csekket vagy a postautalványt 34.95 dollárért (USA csak rendel) fizethető Brice Taylor Trust::

Brice Taylor bizalom
P.O. doboz 332,
Lynn, NC 28750

USA

Rendekért az USA-n kívül lépj kapcsolatba velem e-mailen rendelő utasításokért: ka () oktat-magad (pontozza) org. (lecseréli a zárójeleket szimbólumokra és nincsenek terek)


Megjegyzések

A szkeptikusnak Brice-ból származó konkrét bizonyítékra van szüksége Taylor (Aug. 16, 2008)
http://educate-yourself.org/lte*/needshardevidence16aug08.shtml

Az Illuminati szex festéket dönt rabszolgasorba elborzasztó kép Henry által Makow (Nov. 4, 2007)
http://educate-yourself.org/cn*/makowilluminatisexslaves04nov07.shtml

Ajánlólevél Brice-nak Taylor professzor hetekről (2004. május 3-a)
http://educate-yourself.org/lte*/bricetaylorcommentary03may04.shtml

Neurofeedback és rítussal rendelkező pácienseknek való másik beavatkozások zavarja az irányítás, használják ki őt, és elkülönítő zavarok Susan által átgázol (Brice Taylor) Jan. 9, 2005
http://educate-yourself.org/cn*/suefordneurofeedback09jan05.shtml

Psychotronic & Demonic kín- megértés a támadás és hogyan keresztezzük azt M.Topper (1991)
http://educate-yourself.org/cn*/houndsofheavenoct91.shtml


James Casbolt és manökent tervez

James története Casbolt & manökent tervez (Sep. 8, 2008)
http://educate-yourself.org/mc*/casboltintro08sep08.shtml

James Casbolt írta a legleleplezőbb ismertetések közül az egyiket hogy titkos kormányzati operációkon randevúzzon, és a szélső titkos NSA gondolati vezérlőoperáció hívta Project Mannequint. Amíg áttekinti idegenekkel való kormányzati bonyodalom ismert jellemzőit, sokkal az információja angliai földalattira való tekintetekkel új különösen titkolt operációk. Legyőzött gondolati vezérlőprogramozásra legkorábbi gyerekkorból elkezdte körülbelül két évvel ezelőtt visszanyerni az emlékeit és folytatódik de-programozó terápia a mai napig. Először 2007-ben megjelent az Interneten miközben megpróbálta kimondani a történetét, de ahogy van gyakran az ügy magas szintű fütyülés-fúvósokkal őt ostromolták és szóban megtámadta az összeesküvés szokásos libafalkája naplóírók és ütés hardsok* kik állnak készen arra, hogy elbocsássanak bárkit és befeketítsék őt, akinek új és ijesztő információja van. Ugyanazt a dolgot láttam történni Brice Taylorral, amikor először előjött a könyvével, kösz The Memoriest , májusban 1999. Ez a naplóíró-idióták és kormányzati disinfo*/maszatművész egy kombinációja kik foglalják le a leggonoszabb támadásaikat azoknak, akik közeljönnek a jelzésre, mindig.


Andy Pero & szuperment tervez

Andy Pero egy speciális eset. Ő a lelkiismeretlen hadsereg/kormány/tudósnak a tömör áldozata, amit azok a felhasználók, akik azt gondolják, hogy kívül ki tudják használni őket és tudják fordítani az ártatlan emberek életeire őket a saját céljaikért, tisztelnek annak a személynek jobb oldalán hogy irányítsák a saját életük végzetét. Meg fogom engedni a cikkeknek lent, hogy mondják az Andy Pero történetet, de az olvasóknak meg kellene érteniük, hogy Andy olyan tipikus amerikai gyerek volt, ahogy tudsz kap. Nem tett semmit a saját akaratából hogy vonzza azt a visszaélést, aminek őt a tényt kivéve kitették, az kicsi gyerekként jóval egy zsenge kornál levő IQ teszten és nyert jelentős atlétikai képességen számolt. Sajnos Andynek az apja a tengerészeti akadémia diplomása volt és ez kétségtelenül rávette a színpadot Andynek, hogy célozzák meg és tartsa felügyelet alatt a hadsereg, ahogy felnőtt. A hadseregnek és a CIA-nak Andynek, és arra való tekintet nélkül, hogy Andy szerette-e azt, terveik voltak vagy nem, szét készült választani a különleges edző programjaik közül az egyiknek a részét.

[Frissítés: 2008 augusztusa . Eldöntöttük, hogy Andy Perót hol lokalizálják és ő OK. Őt őrizetbe veszik de az a helyzet nem tarthat sokkal tovább. Fel fogjuk fedni, hogy több részletezi, hogy az idő mikor van jobbra. Ez Andy érdeklődésében van kiszivárogtatni túlságosan ennél az időnél levő információ. Érteni fogod később, hogy én miért vagyok reticent…Ken[

Page Updated: June 28, 2017